6 Nisan 2012 Cuma


şöyle bi bahar temizliği yapıp da blogun kabasını alma vakti gelmiş de çoktan geçmiş.. yazmak üzerine kurulu konsepti nedeniyle ofislerinde bütün gün klavye başında oturan yazarlarımızdan (aslında 2 yazar var) yorucu iş temposundan sonra eve gelip blogu açıp bir şeyler yazmasını beklemek biraz iyimser bir beklenti oluyor muhtemelen. (zaten kimsenin aman underconstructionzzz'da neden eskisi gibi gülümseten yazılar okuyamıyoruz, yazsalar keşke gibi bir beklenti içinde olduğunu da sanmıyorum).
sevgili raspberry'nin de katkılarıyla bomboş bir 2011 yılı geçiren güzide blogumuz, 2012 yılında son çırpınışlarını mı yaşayacak yoksa şöyle silkelenip kendine mi gelecek beraber göreceğiz. (muhtemelen 2012'deki ilk ve son tweeti atıyorum.)
groove dolu, funk dolu, dio dolu, gilmour dolu, knopfler dolu, massive attack dolu (raspberry sever diye yazdım), festival dolu bir sene olsun.. raspberry de özletmesin kendini daha fazla.. gelsin, okusun, güzel kalemiyle bi şeyler çiziktiriversin.. dolu dolu bir 2012 olsun efendim.. 2012 tubrog goldfestte görüşmek dileğiyle.. bu son cümleden sonra bir şarkı anonsu yapmak zorunda hissettim kendimi.. çelik'ten istiyorum hercai.. (şaka be şaka)

bu arada salı günleri kadıköy shaft'da dual band sahne alıyor.. salı pazarından geldikten sonra ne yapsam diye düşünenlere şiddetle tavsiye olunur..

5 yorum:

  1. mesleki deformasyonum artik fashion show'lardan, modadan, trendlerden, fashion week'lerden yana.. senlendiricem blog'u!

    YanıtlaSil
  2. bulgaria in umrania konseptiyle kardeş blog somuch2answer4 da 2012 yaz sezonu açılış partisi haberlerini buradan yayınlar mısınız?

    YanıtlaSil
  3. Sayın ao (29); yukarıdaki talebinize "Sayın Değerli Editörler" şeklinde bir girizgah yapmanız durumunda söz konusu hususu değerlendirme komitemize sunacağız.

    YanıtlaSil