15 Ocak 2009 Perşembe

karaciğeri yenileyen bir PS3 e bedavaya sahip olun!



Playstation 3 enteresan bir kutu sevgili arkadaşlar. Evet evet, çok enteresan.... Video oynatabilen blueray disk i dahi destekleyen, media center olarak kullanabileceğimiz ve oyun oynadığımız Voltran tadında heryerinden bişey çıkan güzel tasarımlı kutumuz. Kullanma kılavuzunda olmayan bir özelliği daha var. İnanılmaz bir şekilde parasını çıkartan, hatta üstüne para katan yegane bir alet bu... Ayrıca Karaciğeri düzenlediği mide ekşimelerini azalttığıda bilinenler arasında...
Bu blogda size nasıl bedavaya playstation 3 sahibi olursunuz onun anlatacağım arkadaşlar.
Hepsiburada.com dan aldığımız bilgi ile bugün bir PS3 ü 1000ytl civarı bütçe ile satın alabileceğimizi anlıyoruz.. Bunu kredi kartı ile 6 aya böldüğümüzü varsayarsak, aylık 166,66 tl'ye geliyor.
Bu teoremde kabul etmemiz gereken temel bir kural var.
1-) Ne kadar çok kazanırsam, O kadar çok harcarım.

Sosyal hayatta, alemlerdeki duruşunuz, karakteriniz önemlidir.


Arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda, ısmarlayan bir yapıya mı sahipsiniz? gece boyunca içiyor musunuz? Kredi kartını kolay ulaşım için gömleğinin sol üst cebinde mi taşıyorsun?
Haftanın kaç akşamı eğlenmeye çıkıyorsun? Her pazar başka bir grupla bi bruncha mı gidiyorsun.. Bunların muhasebesini kafanızda yapın bakalım..

TunçBerk

Kafadan bir eleman alalım adı TunçBerk olsun arkadaşlar.. TunçBerk ne kadarda cadde çocuğu isimli olsada ps3 e para ayıramamaktadır ancak moda durumu olduğundan epeyde bi canı çekmektedir insanların evlerine gidip PES oynamaktan sıkılmıştır.. GEl gelelim hayta arkadaşımız evde kurtlanıyo sıkılıyo, basıyo arkadaşlarına gidiyor, bişeyler yapıyor. O bar senin bu bar benim gönül adamı.. Hop TunçBerk dur! yapma böyle.

Dur TunçBERK DUR


Tunçberkin hafta içi dışarı çıktığında 40tl hafta sonuda dışarı çıktığında 70tl harcadığını ön görürsek..
Tunçberk gitsin hemen bir PS3 alsın , Haftanın 2 cuma akşamı ve bir çarşambasını evde geçirsin arkadaşlarını çağırsın PS3 oynasın.
Playstation ın aylık taksiti 166,66 ytl olduğuna göre arkadaş cuma akşamları çıkacağı parayı kenara ayırsın.. 6 ayda bedava PS3 sahibi oldun. Alkolde almadın karaciğer dinlendi.. midende ekşimez.

Oh oh ne güzel Tunçberk aferin.
Hadi canım benim hadi güzelim adam ol aferin!

AKıllı ol böyle devam et, daha sonra bide Full HD çak salona, kendine gel.

3 yorum:

  1. according to a medieval proverb:
    "Those who does not grab some cold beers with them while they are on the head to their friend's crib to play ps3, not one of us!" holly weed 1st paragraph.

    boylece karacigerin alkolle beslenememe problemini de cozmus olmaz miyiz sevgili bluesman, soruyorum sana...

    YanıtlaSil
  2. yürü be olum Tunçberk, full HD'yi aldığın gün ilk oyunun benden.

    YanıtlaSil
  3. mantıklı bir yaklaşım :)
    Sosyal hayatı yavaşlatma kararı alındığında yapılası bir şey ancaaaaak...

    Outdoor alcoholism rules!!!(for now...)

    YanıtlaSil